RRETH NESH

Jemi në tregun e mobiljeve me origjinë italiane që nga viti 1995. Më shumë se 20 vjet duke menduar për mobilimin cilësor dhe me shije të ambienteve të brendshme të shtëpive dhe zyrave.
Studio njihet për dinamizmin, fleksibilitetin dhe gadishmërinë për të bashkëpunuar me arkitektët dhe klientët. Të përqëndruar dhe plot imagjinatë në ndjekjen dhe sjelljen e tendencave më të fundit të produkteve të dizenjuara dhe prodhuara me entuziazëm, garantuar nga bashkëpunimi afatgjatë me partnerët italianë.
Mobiljet tona i qendrojne kohes, fale ekuilibrit qe vendosim midis funksionit, estetikes dhe pershtatjes me kerkesat e njerezve per te tashmen dhe te ardhmen.

Produktet

Vite ne treg
Projekte me sukses
Partnere
Kliente te kenaqur

Fabrikat

Shërbimet

Garanci & Asistencë

Për të gjitha produktet që kanë garanci ne ofrojmë garancinë dhe asistencën teknike përkatëse.

Projektim & Konsulencë

Kryhen nga arkitektë të firmës sonë në bashkëpunim me shijet e klientit

Montimi & Transporti

Janë të përfshira brenda preventivit

Kontakt

Adresa:

Bv. "Bajram Curri", Galeria ETC, Dyqani 62-63, Tiranë-AL

+355 692035309 | +355 42264939

info@studiobt.al